Xerrades

Mini Sorbets de psicologia: Cicle de debats oberts.

Sumar anys

Dia: Divendres 28 de gener de 2021

Lloc: Cristina Mas Santaló Psicologia (Carrer Barcelona, 12 2n 1a Mataró)

Hora: 10.00 a 11.30

Descripció:

Els sorbets de psicologia són una proposta oberta a qualsevol persona interessada en la psicologia humana i que vulgui venir a compartir les seves creences, a escoltar i aprendre dels altres i amb els altres.
Presentem una psicologia actual, amb una base cognitivo-conductual, però enriquida amb la visió més humanista de les teràpies de tercera generació i posteriors.
L’objectiu del debat és oferir visions alternatives a les pròpies que ajudin a enriquir i a flexibilitzar el concepte que tenim de nosaltres, els altres i el món que ens envolta.
Les sessions s’estructuren a partir d’un enunciat inicial sobre la que cadascú pot aportar la seva visió, a partir d’aquí, els conceptes i aportacions de la psicologia s’introdueixen amb l’exposició d’estudis científics rellevants per la qüestió que es debat i també a partir del diàleg socràtic que busca fer avançar la posició dels participants usant només el qüestionament. Les sessions són obertes, respectuoses i psicoeducatives, es busca sumar i oferir alternatives saludables a les visions que cada persona pugui portar de casa.
Hi ha un segon objectiu que és encara més important que el primer, que és crear un ambient acollidor, agradable i fins i tot divertit, que acompanyi i doni escalf humà als participants.

La proposta de final de gener està motivada pel fet que rares vegades es parla sobre l’envelliment, sovint s’usen bonics eufemismes amb els que xoca clarament la propia vivència de sumar anys. Aquí obrim un espai en el que es pot parlar obertament de les sorpreses i les frustracions experimentades al anar-nos fent grans.
També mirarem de ser positius i parlar de quines orientacions son les més útils per envellir amb la màxima qualitat de vida.

Aquestes sesions tenen una periodicitat quinzenal.

Més informació i reserves: cmassantalo@gmail.com

Protocol anti-Covid en aquesta sessió:

Aforament limitat a 3. Espai ventilat. Us proporcionaré una mascareta FFP2 nova d’ús obligatori.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close