Equip de psicòlegs a Mataró

Cristina Mas Santaló

Psicòloga

sobre mi

Benvingut/da!

A continuació, trobaràs unes línies de presentació sobre mi, la formació que he rebut com a psicòloga i la meva experiència professional.

La meva formació va començar amb la llicenciatura en biologia per la Universitat de Barcelona, ​​posteriorment vaig obtenir un màster com a docent, i a partir d’aquest moment, el meu interès per les persones i els processos d’aprenentatge i canvi personal ha anat creixent. Sóc graduada en psicologia per la UNED des del 2018. La meva experiència treballant amb persones és àmplia i variada, sempre acompanyant en moments de dificultat, dubtes o incertesa.
Treballo en els àmbits de la psicoteràpia individual i de parella, així com a l’àrea comunitària, organitzant diversos grups socials de suport.

La meva vocació són les persones. En els processos terapèutics comencem per comprendre què ens passa per obrir les portes a solucions, treballant a partir d’experiències clau d’aprenentatge. Aquesta és l’essència del treball que fem conjuntament pacient i terapeuta a la intervenció psicològica.
Cada persona és diferent i això ha de quedar reflectit en la manera d’enfocar el problema. Ser proper, així com oferir un clima de confiança i un espai de seguretat, són elements fonamentals per obtenir resultats.

La psicologia cognitivo-conductual, humanista, sistèmica i psicoeducativa constitueixen les quatre potes que sostenen i donen el fonament científic a la psicoteràpia que practico a la consulta. Això em permet tenir en compte les diferents dimensions de la persona i, sobretot, no perdre de vista l’objectiu, ajudar que les persones se sentin millor i siguin capaces de començar a recuperar-se el més aviat possible.

Aquí pots veure amb més detall el meu Curriculum Vitae:

La meva formació

-Grau en Psicologia per la UNED. Especialista en Psicologia Sanitària (2018) (Col·legiada núm. 27.264).

-Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense per la Universitat de València (2021)

Formació contínua pel COPC (Col·legi de Psicòlegs de Catalunya), sent la més destacada:

-Prevenció del bulling a l’entorn escolar

-Metacognició per al tractament dels trastorns d’ansietat

-Salut emocional partint de la relació amb els pensaments

-Dinàmiques relacionals i coaching relacional

-Intel·ligència Emocional (N. Lizeretti)

-Gestió de la ira des de la teràpia humanista

-Mindfulness

La meva trajectòria

-Orientadora pedagògica

-Psicoterapeuta individual

-Psicoterapeuta de parella

-Gestora de grups socials de suport i acompanyament

-Divulgadora en xerrades i tallers

Soc presidenta de l’Associació Saó Psicologia que treballa des de 2021 per garantir una psicologia accessible per a tothom.

atenció EN

Català
Castellano

Estar en contacto

Podeu seguir-me a les xarxes socials com Instagram, Facebook i Youtube. També podeu contactar amb mi per correu electrònic per qualsevol consulta o petició.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close