Taller d’intel·ligència emocional 22 de desembre de 2018

Atenció, nova data: dissabte 19 de gener de 2019.

Començo una nova aventura: els tallers de psicologia. Aquest viatge va començar el 2006 quan vaig començar a aproximar-me a la professió de psicòloga perquè jo mateixa vaig anar a teràpia, després el 2009 va començar el meu interès per la intel·ligència emocional (que no ha deixat de créixer), en aquells anys va anar creixent també la meva experiència com a docent a la vegada que estudiava la carrera de psicologia. Ja han passat sis anys des que vaig començar els estudis, i ara com a psicòloga i com a docent miraré de transmetre l’impacte que em va causar el descobriment de la intel·ligència emocional: va aixecar una onada que m’ha portat a un altre lloc, força lluny de la Cristina de 2006 o de 2009. Voleu pujar ara amb mi al vaixell?

Us dóno quatre pinzellades sobre el taller:

La intel·ligència emocional es mostra de moltes maneres diferents: Ets capaç de posar-te a la pell d’un altre? Et rendeixes o insisteixes? Quan trigues a desenfadar-te? Pots divertir-te amb tasques avorrides? Et costa descriure els teus sentiments? T’agrada com ets? Saps dir que no?

L’empatia, la perseverança, l’autocontrol o la capacitat per motivar-se un mateix són habilitats directament vinculades amb la intel·ligència emocional que poden aprendre’s i perfeccionar-se al llarg de la vida.

Sovint descric la intel·ligència emocional com la intel·ligència en majúscules, ja que es relaciona positivament amb àmbits tant importants com el rendiment acadèmic, l’èxit laboral, la satisfacció amb la vida, i fins i tot, amb la salut física i mental. La intel·ligència emocional està formada per un conjunt de competències relacionades amb la capacitat per gestionar adequadament les pròpies emocions i també les dels altres.

En aquest taller, explicarem quines són les competències que integren la intel·ligència emocional i farem activitats per ajudar a desenvolupar-les.

Serà un taller respectuós amb el ritme de cadascú, dedicarem una estoneta a compartir experiències i impressions amb els companys mentre prenem un refrigeri. I qui vulgui es podrà endur deures per fer a casa.


Dia i hora: 22 de Desembre 2018 de 9:30 a 13:30h

Lloc: Centre de Psicoteràpia Breu i Estratègica del Maresme. Camí Ral de la Mercè, 495, 4rt 4rta Mataró

Preu: 12€


Poseu-vos en contacte amb mi per apuntar-vos-hi. Valdrà la pena!

3 thoughts on “Taller d’intel·ligència emocional 22 de desembre de 2018

 1. Hola
  Em dic Berta Buch
  M’ agradaria venir al taller pq estic fent el treball de recerca de 2n de Batxillerat sobre l’ Intel-ligència emocional.
  Moltes gràcies
  Per cert la meva mare és cossina de la Meri Sensat!

  1. Hola Berta, encantada que vinguis! Intercanviarem coneixements 😉

Deixa un comentari

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close