Dissabte 4 d’abril de 2020

Ahir vaig obrir un canal a YouTube, hi he posat un primer vídeo d’uns 5 minuts de durada sobre els motius que tenim per vincular-nos als grups humans. He rebut ja uns quants comentaris constructius al respecte, el següent segur que serà millor.

També estic penjant continguts a Instagram. El format que té encara el trobo difícil de visualitzar i llegir, i he pensat que més que copiar el que veig miraré de trobar el meu propi llenguatge. Aquí també s’accepten crítiques constructives.

Finalment he creat una pàgina a Facebook. Estic seguint les pautes que proposa Facebook mateix per anar fent créixer l’audiència.

M’oblidava de Whatsapp, allà he usat el meu estat, per si algú no s’havia assabentat encara que m’he fet youtuber. Espero que la vergonya que estic passant quedi compensada 😉

Actualitzo un cop més la pàgina d’Inici de la web, que em sembla que serveix més com un quadern de bitàcola personal que cap altra cosa. En fi, keep calm i queda’t a casa!

1 thought on “Dissabte 4 d’abril de 2020

  1. “he pensat que més que copiar el que veig miraré de trobar el meu propi llenguatge”…👍👍👍

Deixa un comentari

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close