Dimecres 8 d’abril de 2020

La situació actual, malgrat la seva indestriable vessant dramàtica, ens planteja un seguit de reptes personals. S’obre una forçada etapa d’introspecció que podem aprofitar com un repte o viure com una amenaça. Us plantejo avui tres propostes per convertir el vostre espai personal en un racó de creixement:

  • Coaching estratègic per superar amb èxit el confinament. Es tracta de identificar punts de frustració, malestar o conflicte en el dia a dia per trobar-hi solucions constructives. Aquí faria amb vosaltres un acompanyament en quatre fases: diagnòstic, disseny, posada en pràctica i avaluació dels resultats. Els resultats d’aquest tipus d’intervenció són espectaculars, perquè molt ràpidament la persona aprèn a generalitzar el seu aprenentatge a altres situacions.
  • Gimnàs emocional. El gimnàs emocional és un espai de consciència i aprenentatge pràctic. Us donaré també pinzellades teòriques que us ajudin a entendre millor allò que us passa, però el protagonisme el prendran les situacions recents que seran el punt de partida per analitzar el paper de les emocions en les decepcions, les emprenyades o els malentesos del dia a dia.
  • Meditació guiada. Un moment de calma per sentir intensament el present i connectar-nos amb sentiments clau per despertar el nostre benestar i agrair les petites i les grans coses que vivim.

Deixa un comentari

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close