Plataforma Meetup

Dilluns 13 d’abril de 2020

Avui vull compartir amb vosaltres l’abundant activitat que he estat duent a terme des de fa un any i mig, aproximadament, a través de la plataforma Meetup. Meetup es podria traduir de l’anglès com “trobem-nos”. És una mena de xarxa social que agrupa gent amb interessos similars per realitzar tot tipus d’activitats: aprenentatge d’idiomes, creixement personal, esports, cultura, singles… Hi ha persones que exercim d’organitzadors i proposem activitats, i altres que decideixen participar-hi. Els organitzadors paguem una quota semestral i els participants paguen el que els demanen els organitzadors. Meetup va ser creada el 2002 i actualment té milions de membres a tot el món.

Actualment organitzo a Meetup tres grups:

  • Meetup de Psicologia a Mataró. Va començar la seva activitat el 7 de setembre de 2018. He organitzat durant aquest any i mig unes 40 activitats, que podeu consultar en aquest enllaç. Hem parlat de la soledat, l’autoestima, les emocions, les relacions de parella, la felicitat, la culpa, i un llarg etcètera. Inicialment feia un resum de les trobades al meu blog. Va sorgir com una temptativa per divulgar allò que havia après estudiant psicologia i en la meva experiència personal, doncs tenia moltes ganes de compartir i d’ajudar als altres; al final tot va resultar diferent al que jo n’esperava, perquè vaig ser jo qui més va aprendre i evolucionar. En aquest grup he conegut persones meravelloses amb les quals ens seguim fent companyia virtual durant el confinament.

 

  • Meetup de Psicologia online en català. Va iniciar la seva activitat ahir 12 d’abril de 2020. Aquest grup vol apropar les activitats que feia a Mataró a altres persones que no es trobin necessàriament a prop, ja que ara les distàncies no són importants i l’únic que importa és que parlem la mateixa llengua o llengües. Podeu consultar aquí les activitats que farem les properes setmanes.

 

  • Grup de lectura a Mataró. Vam fer la primera trobada el 24 de febrer de 2019, i des d’aleshores hem llegit i comentat 10 novel·les. En aquestes trobades he pogut compartir aquesta bonica afició solitària amb altres persones, és una sensació estranya i interessant. Hi ha una complicitat bonica entre nosaltres, i descobreixo un cop i un altre quins gustos i opinions tant diferents que podem tenir a vegades!

 

Aquests grups estan oberts a la participació de tothom, o sigui que us hi podeu sumar si ho desitgeu, fins i tot prescindint de la plataforma Meetup, només cal que contacteu amb mi: cmassantalo@gmail.com.

Avui porto un mes sense sortir de casa, però jo seguiré proposant activitats per seguir creixent, no m’aturo, la vida no para encara.

Deixa un comentari

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close